Over ons

Over ons

Kwaliteit, Flexibiliteit en Persoonlijke Service staan hoog in het vaandel van Private label Oil Company (POC). POC wil de klant altijd de beste smeermiddelen voor de scherpste prijzen leveren. POC heeft al geruime tijd ervaring op de Nederlandse smeermiddelen markt maar wordt ook steeds meer een belangrijke speler op de internationale markt.

De kracht van POC komt voort uit de persoonlijke en duurzame zakenrelatie die wij met elke klant op willen bouwen. Samen bouwen aan een succesvol merk. De kracht van het merk komt voort uit de persoonlijke samenwerking en het bundelen van de kracht van POC en de klant.

POC werkt nauw samen met Diesel Oil Company (DOC) en opereert vanuit dezelfde locatie. DOC richt zich meer op de verkoop van de bekende smeermiddel merken als Total, Elf en Petronas en op de verkoop van het door POC geproduceerde eigen merk ‘Combi Oil’. POC is opgericht om zich puur te richten op de verkoop van private label smeermiddel assortimenten.

Diesel Oil Company is al sinds het begin van de vorige eeuw actief op de Nederlandse smeermiddelenmarkt en is dus een zeer ervaren speler op dit vlak. Enkele jaren geleden is DOC overgenomen door een nieuwe directie. Deze zorgt voor een frisse wind door de organisatie en is flink bezig met het  innoveren van DOC en POC en hiermee aan het investeren in de toekomst.

Meegaan met de tijd en blijven innoveren horen dan ook de speerpunten van Diesel Oil Company en Private label Oil Company.

088-45 45 460 verkoop@oqvalue.nl Albert Schweitzerstraat 7 7131 PG Lichtenvoorde