Export

Export

Private label Oil Company (POC) is in bezit van belangrijke kennis en ervaring met alle denkbare soorten smeermiddelen. Korte communicatielijnen en het leveren van constante hoogstaande kwaliteitssmeermiddelen worden zeer gewaardeerd door de huidige nationale en internationale klantenkring van POC. POC is een steeds belangrijker wordende speler op internationaal niveau en toekomstplannen moeten deze exporttak alleen nog maar verder uit gaan breiden.

Export is relatief nieuw voor POC en wij hebben  als doelstelling om meer en meer invloedrijk te worden op de internationale markt voor smeermiddelen. Samen met onze internationale zakenpartners creëert POC frisse en stijlvolle merken die passen bij de desbetreffende afnemer.

POC is het meest bekend om onze ‘automotive smeermiddelen’. Van klassieke tot de meest recente auto’s en de bijbehorende motoren, POC heeft de beste producten die voor elke denkbare toepassing geschikt zijn. Nederlands geproduceerde smeermiddelen van de beste kwaliteit, productkennis en flexibele service gecombineerd met aantrekkelijk scherpe prijzen zijn de belangrijkste kenmerken van POC’s smeermiddelen en worden ook zeer gewaardeerd door POC’s (al dan niet internationale) zakenpartners.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe zakenpartners. Bent u geïnteresseerd in onze producten, zoek dan contact met ons voor extra informatie of offertes. Wij helpen u graag het perfecte product voor u en uw bedrijf te vinden.

Stuur ons een bericht
088-45 45 460 verkoop@oqvalue.nl Albert Schweitzerstraat 7 7131 PG Lichtenvoorde